p1 p2 p4 p5 p6

Јавне набавке

Проглашени ученици генерације за школску 2016-2017. годину

И ове школске године Наставничко веће је прогласило ученике генерације. Обзиром да се настава у школи одвија на два наставна језика, ми смо школа која бира и два ученика генерације, једног са наставе на српском наставном језику и једног са наставе на румунском наставном језику.  

У школској 2016/2017. години ученици генерације су Анастасија Милићев, ученица VIII 2 одељења и Космин Ивашку, ученик VIII 3 одељења. 

У присуству родитеља, одељенских старешина и учитељица, директор школе, Јонел Буга је честитао ученицима на постигнутим резултатима и уручио им пригодне поклоне.

Анастасија Милићев се у протеклим годинама школовања у нашој школи истакла по бројним наградама које је освајала од општинског па све до републичког нивоа. Савесна је и одговорна ученица, толерантна и омиљена мећу друговима. Самоиницијативно се ангажовала у разним активностима и манифестацијама у школи и ван ње. Увек је радо и несебично помагала другима.

Космин Ивашку је вредан и активан ђак. Током школовања у нашој школи освајао је много награда, а ове године освојио је друго место на Републичком такмичењу из српског језика као нематерњег. Радо је учествовао у свим школским и ваншколским активностима. Добар је друг. 

Анастасија и Космин су својим радом, трудом и понашањем заслужили да понесу титулу ђака генерације.

ОД СРЦА ИМ ЧЕСТИТАМО !!!!!!!